Teràpia individual

(En CAST más abajo)

La paraula “teràpia”, del grec therapeia, significa tractament, cura, sanació.

Una teràpia individual és un espai respectuós, acollidor, amorós i “despertador” en el que ens trobem tu i jo. En aquesta trobada, t’ofereixo la meva presència, escolta, experiència i eines per a que puguis  contactar amb tu i et donis la possibilitat de fer un procés de resolució del conflictes interns, assumptes pendents, dificultats, obstacles… que tens a la teva vida, conèixe’t a tu mateix/a i recordar qui ets. Podem treballar un assumpte puntual (procés de curta durada i consultes) o fer un camí més llarg d’acompanyament i creixement personal acordat per ambdues parts.

Una sessió té una durada de 1h30′ aproximadament. Combino eines de Teràpia Corporal Integrativa, Terapia Gestalt,  Respiració Ovàrica i Teràpies energètiques segons convingui.

Horari a convenir de dilluns a divendres a Espai TCI Barcelona.

Resultado de imagen de terapia gestalt

CAST

La palabra “terapia”, del griego therapeia, significa tratamiento, cura, sanación.

Una terapia individual es un espacio respetuoso, acogedor, amoroso y “despertador” en el que nos encontramos tu y yo. En este encuentro, te ofrezco mi presencia, escucha, experiencia y herramientas para que puedas contactar contigo y te des la posibilidad de hacer un proceso de resolución de tus conflictos internos, asuntos pendientes, dificultades, obstáculos… que tienes en tu vida, conocerte a tí mismx y recordar quién eres. Podemos trabajar un asunto puntual (proceso. de corta duración y consultas) o hacer un camino más largo de acompañamiento y crecimiento personal acordado por ambas partes.

Una sesion tiene una duración de 1h30′ aprox. Combino herramientas de Terapia Corporal Integrativa, Terapia Gestalt, respiración Ovárica y Terapias energéticas según convenga.

Horario de convenir de lunes a viernes en  Espai TCI Barcelona.

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s