Xerrades/Charlas

(En Castellano más abajo)

Xerrades COSdeDONA són espais formatius d’aprenentatge col·lectiu per a recordar  qui som, com conviure amb la nostra meravellosa naturalesa i despertar la inquietud d’iniciar o seguir un camí d’autoconeixement i experimentació.

Són tant per a grups de dones com per a grups mixtes, en català o castellà.

14417306458221

Xerrades actuals:

  • “El meu cos cíclic/ Mi cuerpo cíclico” (entre 2 i 3h) : Moltes dones vivim la menstruació com algo a amagar, controlar, molest, feixuc, dolorós, desestabilitzant. Vivim inmerses en una cultura que ha ocultat el coneixement del que ens passa a nivell mental, emocional, físic i espiritual al llarg del cicle menstrual. Aquesta xerrada és una introducció per acostar-nos a conèixer les características de cada fase del cicle menstrual i com conviure amb el seu potencial, en auest camí e (re)descobrir i de (re)apropiar-nos de la naturalesa sàvia del nostre cos.
  • “Comprendre la propia sexualitat per a comprendre la dels infants.”
  • “Xerrada genérica sobre Sexualitat Femenina”.

Si t’interessa participar en alguna xerrada o organitzar-ne una al teu col·lectiu, posa’t en contacte amb mi.

CHARLAS

Charlas COSdeDONA son espacios formativos de aprendizaje colectivo para recordar quienes somos, como convivir con nuestra maravillosa naturaleza y despertar la inquietud de iniciar o seguir un camino de autoconocimiento y experimentación.

Son tanto para grupos de mujeres como para grupos mixtos, en catalán o castellano. Oferta:

  • ” Mi cuerpo cíclico” (entre 2 y 3h) : Muchas mujeres vivimos la menstruacion como algo a esconder, controlar, molesto, pesado, doloroso, desestabilizante. Vivimos inmersas en una cultura que ha  ocultado el conocimiento de lo que nos pasa a nivel mental, emocional, físico y enegético-espiritual a lo largo de nuestro ciclo menstrual. Esta charla es una introduccion para aercarnos a conocer las características de cada fase y como convivir con esu potencial, en este camino de (re)descubrir y (re)apropiarnos de la naturaleza sabia de nuestro cuerpo.
  • “Comprender la propia sexualidad para compañar la de lxs niñxs”
  • “Charla genérica sobre Sexualidad Femenina”

Si te interesa participar en alguna charla o organizar alguna en tu olectivo, ponte en contacto conmigo.