Grup de Cardedeu

Apreciades dones,

Ens plau convidar-vos a dues activitats al voltant de la Sexualitat Femenina a 3 Sentits de Cardedeu, a càrrec d’Aina Cortès:

  • 2 d’Octubre a les 19.30h: Xerrada gratuïta sobre Sexualitat Femenina. (Demanem conformació d’assistència)
  • 16 d’Octubre de 19.30 a 21.30h: inici del “Grup de Dones” de 3 Sentits (1 trobada al mes).

Des del passat Gener de 2019 que a 3 sentits l’Aina està acompanyant un espai per a dones on poder abordar aquells aspectes de la nostra sexualitat femenina que sigui d’interès de les participants amb la intenció de recuperar la saviesa, coneixements, teixit, cos, plaer, alegria, feminitat, moviment, espai, celebració, permís, dignitat… que ens és propi i natural pel simple fet de ser dones i hem perdut amb tantes generacions de desconnexió.

El pròxim octubre tornem a obrir les portes per a que altres dones pugueu gaudir d’aquest nutritiu i enriquidor espai. Per a participar-hi demanem un compromís de continuïtat i així  poder crear un ambient d’intimitat, confiança i profunditat.

Aquest any contarem amb la col·laboració d’altres terapeutes per a abordar la Sexualitat a través de diferents eines i propostes.

– El preu total del cicle de 9 sessions son 360€ que pots ingressar mensualment 40€.

– Ens trobem un dimecres al mes de 19.30 a 21.30h.

Calendari: 16/Octubre, 13/Novembre, 11/Desembre, 15/Gener, 26/Febrer, 25/Març, 22/Abril, 20/Maig, 10/Juny.

– Lloc: 3 Sentits, C/Escultor Llimona, 2. CARDEDEU.

EQUIP DE TERAPEUTES:

*Aina Cortès. Terapeuta Gestalt i Corporal Integrativa especialitzada en Sexualitat Femenina. Certificada en Respiració Ovàrica Alquimia Femenina i Sexualitat Sagrada. Formada en el Programa SAT de Claudi Naranjo. Terapeuta i docent de Espai TCI. Projecte COSdeDONA des de 2014. Coordina i acompanya el “Grup de Dones” de 3 sentits.

Col·laboradores:

*Berta Fernández: Terapeuta Corporal Integrativa. Educadora Social. Formada en el Programa SAT de Claudio Naranjo. Especialitzada en Automaternatge. Impartirà una sessió sobre “automaternatge”. Com m’acompanyo i tinc cura de mi.

*Eva Martínez: Mestra, Formadora, Orientadora Familiar, Terapeuta Gestalt i Sistèmica. Col·laboradora en publicacions de temàtica educativa. Coautora d”Educació emocional i família: el viatge comença a casa” i “Sota la pell del llop: acompanyar les emocions amb els contes tradicionals”. Impartirà una sessió sobre la Història sexual de la meva família, la narrativa que he heredat del meu sistema familiar.

*Sara Remiro: Psicòloga i psicoterapeuta. Contel·lacions Familiars. Especialitzada en TCA i dificultats amb l’alimentació, el cos i l’autoimatge. Formada en massatge terapèutic. Impartirà una sessió de Constel·lacions familiars orientades a indagar en la Sexualitat femenina.

*Nora Ziarsolo: Terapeuta Rebirthing. Certificada en Respiració Ovàrica Alquimia Femenina. Doula. Investigadora dels efectes de l’heteropatriarcat als nostres cossos i sexualitat. En formació en Biografia Humana, Tantra Woman amb Santoshi i ISTA nivell 1. Impartirà una sessió de Tantra per a dones, reconnectant amb l’Energia sexual.

Si estàs interessada et pots posar en contacte amb l’Aina per a més informació i per a inscripcions. Adjuntem el cartell. Si creus que li pot interessar a dones de la teva vida, te n’ agraïm la difusió.

Contacte:  aina.cortes@yahoo.es o 691.55.38.24 (Aina)