(En Castellano más abajo)
“Un viatge per a restablir la connexió amb el teu Úter i retornar-li el seu estat natural de moviment, gaudi i vitalitat”
Un taller per a:
- Conèixe’l fisiològica i energèticament.
- Veure com s’ha encuirassat i les disfuncions “normalitzades” que vivim.
- Reprendre la connexió neuromuscular, sensitiva i simbòlica amb ell.
- Practicar diverses tècniques de mobilització, relaxació i alliberació.
Amb eines de Teràpia Corporal Integrativa, Gestalt, Creativitat i Taoisme de la dona. En un espai de confiança, respecte, nutrició, recolzades per la força i calidesa del grup.
Per a què un taller dedicat a l’úter?
COSdeDONA és un viatge per a (re)apropiar-nos de la nostra naturalesa de dona, traspassant el vel patriarcal de la història, la construcció de gènere que ha modelat els nostres cossos i alliberant el dolor que carreguem en l’inconscient col·lectiu i individual. Tenim el dret de recordar i nutrir-nos de la saviesa del nostre cos de la qual ens hem desconnectat.
Recuperar l’elasticitat i flexibilitat de l’úter no només facilita parir i néixer amb més plaer, sinó viure connectades a les necessitats reals, el desig i l’instint, a la confiança i la fortalesa, a la sensualitat i sexualitat, al “jo” profund, bullir de vida y gaudi, ser nodridores i receptores des de la salut, donar a llum a la creativitat, reprendre la presència al nostre cos, SER amb dignitat i llibertat…
Imparteix: Aina Cortès. Terapeuta Corporal Integrativa. Projecte COSdeDONA.
Horari: divendres (de 19 a 21.30), dissabte (de 10 a 20h) i diumenge (10 a 14h)
Dirigit a: dones a partir de 16 anys que desitgin conèixer aquests aspectes de la seva sexualitat femenina, donar-los espai, sanar, estimar… conservin o no l’úter.
Preu: Varia segons les condicions econòmiques de l’espai.
Inscricpions obertes a aina.cortes@yahoo.es.
Consulta a l’Agenda la data o localització on et vagi millor participar. EN AQUEST MOMENT NO HI HA MÉS TALLERS D’ESTIMAT ÚTER PROGRAMATS FINS A NOU AVÍS.
PLACES LIMITADES!
(CAST)
“Un viaje para reestablecer la conexión con tu útero y devolverle su estado natural de movimiento, gozo y vitalidad”
Un taller para:
- Conocerlo fisiológica y energéticamente.
- Ver cómo se ha acorazado y las disfunciones “normalizadas” que vivimos.
- Retomar la conexión neuromuscular, sensitiva y simbólica con él.
- Practicar varias técnicas de movilización, relajación y liberación.
Con herramientas de Terapia Corporal Integrativa, Gestalt, Creatividad y Taoísmo de la mujer. En un espacio de confianza, respeto, nutrición, apoyadas por la fuerza y calidez del grupo.
¿Para qué un taller dedicado al útero?
COSdeDONA es un proyecto de acompañamiento psicoemocional y corporal para con mujeres. Creamos espacios de sexualidad para reapropiarnos de nuestra naturaleza de mujer, traspasando el velo patriarcal de la historia y la construcción de género que ha moldeado nuestros cuerpos. Tenemos el derecho de recordar y nutrirnos de la sabiduria de nuestro cuerpo de la cual nos hemos desconnectado.
Recuperar la elasticidad y flexibilidad del útero no sólo facilita parir y nacer con más placer y salud, sino vivir conectadas a nuestras necesidades reales, el deseo e instinto, a la confianza y la fortaleza, la sensualidad y sexualidad, al “yo” más profundo, rebosar de vida y gozo, ser nutridoras y receptoras desde la salud, dar a luz a la creatividad y a nosotras mismas, reto,ar la presencia en el propio cuerpo, SER con dignidad, libertad y merecimiento…
Imparte: Aina Cortès. Terapeuta Corporal Integrativa. Proyecto COSdeDONA.
Horario: viernes (de 19 a 21.30), sábado (de 10 a 20h) y domingo (10 a 14h)
Dirigit a: dones a partir de 16 anys que desitgin conèixer aquests aspectes de la seva sexualitat femenina, donar-los espai, sanar, estimar… conservin o no l’úter.
Preu: Varia un poco según las condiciones económicas del espacio donde se realice el taller.
Inscripciones abiertas a aina.cortes@yahoo.es.
Consulta en la Agenda las fechas y localizaciones.
PLAZAS LIMITADAS!
Retroenllaç: ¿Para qué tantas mujeres estamos enfermando de los órganos sexuales femeninos? | Aina Cortès