Tallers CdD

Tallers COSdeDONA són espais per  a (re)apropiar-nos de la nostra naturalesa de dona, traspassant el vel patriarcal de la història, la construcció de gènere que ha modelat els nostres cossos i alliberant el dolor que carreguem de l’inconscient col·lectiu i individual.

Viatjarem a través del cos de forma vivencial i integral (mental, emocional, fisiològica i energèticament) amb eines de TCI, Gestalt,  Respiració Ovàrica Alquimia Femenina i Sexualitat Sagrada.

14417055137871Ofereixo tallers entre setmana (grups continus i sessions de Respiració Ovàrica Alquimia femenina) i tallers de cap de setmana:

  • “Estimat úter/Querido útero” Recuperar l’elasticitat i flexibilitat de l’úter no només facilita parir i néixer  amb més plaer, sinó viure connectades a les necessitats reals, el desig i l’instint, a la confiança i la fortalesa, a la sensualitat i sexualitat, al “jo” profund, bullir de vida y gaudi, ser nodridores i receptores des de la salut, donar a llum a la creativitat, reprendre la presència al nostre cos, SER amb dignitat i llibertat… 
  • “La puerta de la vida”. Todas tenemos derecho a gozar de una relacion amable, placentera y despenalizada con nuestra vagina.

Per a més informació, posa’t en contacte.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s